HomeYoung Carma

Young Carma

Young Carma is voor kinderen en tieners in de leeftijd van 8 tot 16 jaar die te maken hebben (gehad) met de ziekte kanker. Wij zijn er voor je wanneer je zelf ziek bent, maar ook als je vader, moeder, broer, zus of iemand anders die dichtbij je staat ziek is.

Inloophuis Carma is een plek waar je in contact kunt komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Als je daar behoefte aan hebt, kun je je verhaal delen, maar je bent ook van harte welkom om even niet te praten maar enkel deel te nemen aan de leuke activiteiten die worden georganiseerd!

In de tuin van het inloophuis is een ruimte speciaal ingericht voor de jeugd. Hier kun je lekker chillen!

Voor ouders

De diagnose kanker heeft een enorme impact op alle gezinsleden en op het gezin als geheel. Voor jonge kinderen kan de turbulente periode veel onrust en verwarring met zich meebrengen. In Inloophuis Carma worden zij verwelkomd door vrijwilligers die – vaak uit ervaring- weten wat het betekent om op jonge leeftijd met kanker geconfronteerd te zijn. Je kind krijgt er alle ruimte om zijn of haar verhaal te vertellen als hij of zij dat wil. Kinderen kunnen ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon gezellig samen te ontspannen en leuke dingen te doen.

Voor vragen kun je bellen of WhatsAppen naar +31 6 14237791 of mailen naar youngcarma@inloophuiscarma.nl