HomeNieuwsNieuwe vertrouwenspersoon Joukje Garretsen stelt zich voor

Nieuwe vertrouwenspersoon Joukje Garretsen stelt zich voor

13 augustus 2020

Geboren en getogen in Naaldwijk en tijdens mijn schooltijd zelfs aan de Dijkweg gewoond!
Met veel plezier heb ik 40 jaar als huisarts in Monster gewerkt en heb daarbij veel zieke mensen van nabij mee mogen maken en begeleiden.
Nu werk ik als coach supervisor voor medici en als teamcoach. Verder ben ik werkzaam als SCEN-arts (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland) en werk ik bij ZEL (Zorggroep Eerste Lijn) in Naaldwijk, waarbij ik betrokken ben bij de nascholing van huisartsen in de regio.
De doelstellingen van Carma spreken me aan. Ik heb respect voor alle medewerkers en vrijwilligers die op deze manier iets betekenen voor mensen die op welke manier dan ook geconfronteerd worden met kanker.
Als vertrouwenspersoon en klachtenfunctionaris bij het inloophuis hoop ik er voor hen, die dat nodig hebben, te kunnen zijn.