HomeNieuwsVanaf dinsdag 2 juni zijn we weer beperkt open!

Vanaf dinsdag 2 juni zijn we weer beperkt open!

22 mei 2020

Vanaf dinsdag 2 juni starten weer enkele activiteiten, in afwachting van het moment dat de programmering weer volledig kan worden uitgevoerd.

De opzet is wel anders want vooraf aanmelden is nodig. Dit kan telefonisch via tel nr 06 14237791 of via het sturen van een mail naar info@inloophuiscarma.nl.

We houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM en onze branchevereniging IPSO en hebben een protocol geschreven. Hierin staat o.a. het maximum aantal gasten, hygiëneregels en looproutes. Klik hier om het protocol te bekijken. Veiligheid van onze gasten en vrijwilligers staat voorop.

Per activiteit zijn er maximaal 3 gasten en 1 gastvrouw/heer en bij mooi weer is er gelegenheid om buiten op het terras te zitten.

Heel fijn dat we weer face-to-face met gasten in gesprek kunnen! Al is het nog heel beperkt en kleinschalig, het is een heel mooie stap!

De online activiteiten zoals de yogalessen gaan gewoon door evenals de mogelijkheid voor videobellen. Telefonisch blijven we ook bereikbaar voor een luisterend oor.