HomeNieuwsBijeenkomst speciaal voor naasten: ‘Hoe doe jij dat?’

Bijeenkomst speciaal voor naasten: ‘Hoe doe jij dat?’

29 oktober 2021

Deze bijeenkomst is uitgesteld en we hopen dat er begin 2022 een nieuwe datum kan worden gepland.

Bij ieder kuchje, pijntje of kwaaltje ben ik alert. ‘Zal hij klachten hebben?’ ‘Is de kanker terug?’
Als naaste is het niet altijd makkelijk. De angst dat papa weer ziek wordt en wéér door zo’n diep dal van behandelingen zal moeten grijpt mij soms naar de keel. Maar het is gelukkig niet zo. Het gaat goed met hem.
Mijn naam is Carlijn Willemstijn. Ik ben 41 jaar en woon in Naaldwijk. Ik heb het boek “Papa gaat over de tong” geschreven. Een ingrijpend relaas over mijn vader die 9 jaar geleden tong- en mondbodemkanker kreeg. Een hels traject volgde maar gelukkig! Hij is er nog!

Hoe doe jij dat? Leven én verder leven nadat jouw dierbare vader, moeder, kind, partner of naaste de diagnose kanker kreeg? Beheersen de behandelingen, verzorging en angst jouw complete leven en agenda of kan jij heel goed loslaten? Woensdag 24 november van 15.30 – 17.00 uur heet Carlijn Willemstijn je van harte welkom om aan te schuiven bij haar lezing: “Hoe doe jij dat?” in Inloophuis Carma. Meld je vooraf aan via aanmelden@inloophuiscarma.nlEen middag om voor en met elkaar stil te staan bij de impact van kanker in jouw gezin. Om van elkaar te horen, te leren en ervaringen uit te wisselen aan de hand van anekdotes uit haar boek ‘Papa gaat over de tong’ over haar vader die tong- en mondbodemkanker kreeg. Nieuwsgierig geworden? Je kunt hier alvast gratis haar boek lezen.