HomeActiviteitenMassage bij kanker

Massage bij kanker

Martin Wolf laat je kennismaken met deze massage waarbij warme essentiële olie gebruikt wordt. Deze geurige plantaardige oliën hebben een direct merkbare werking op de gemoedstoestand en de lichamelijke conditie. Je kunt hierbij kiezen uit onderbeen/voetmassage of schouder/rugmassage & armmassage.

Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Zowel lichaam als hoofd hebben behoefte aan ontspanning. Een massage helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam herstellen. Maar misschien nog belangrijker: massage kan symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie verminderen. Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat mensen met de ziekte kanker profijt kunnen hebben van massage. Ook in ziekenhuizen wordt massage als complementaire ondersteuning bij kanker steeds vaker in gezet.

Het is ivm de huidige hygiënemaatregelen fijn als je een eigen handdoek meeneemt. Overleg vooraf met je behandeld arts over massage bij kanker.

Eigen bijdrage €5,00. Graag aanmelden via info@inloophuiscarma.nl