HomeActiviteitenCursus ‘massage bij kanker’

Cursus ‘massage bij kanker’

Cursus Massage bij Kanker

Deze cursus massage bij kanker is bedoeld voor familie of vrienden van iemand die kanker heeft en is gericht op degene die ziek is. De twee avonden durende cursus wordt gegeven op donderdag 7 en 14 oktober van 19.30 – 21.00 uur. Eigen bijdrage voor de cursus is €12,50.

In deze cursus zullen we manieren leren om je naaste met kanker zich beter te laten voelen op een hele gemakkelijke manier. We gaan met eenvoudige aanraking aan de slag, waarbij de intentie veel belangrijker is dan de techniek. Je leert hoe je op een verantwoorde manier kunt aanraken en krijgt tips wat je zou kunnen ‘doen’, wat over het algemeen prettig voelt voor mensen.

Er is veel aandacht voor de kwetsbaarheid van degene die de massage zal ondergaan. De avond krijgt vorm door actief met elkaar te werken/ oefenen en tevens een klein stukje theorie door te nemen. Je krijgt een handout met foto’s en voorbeelden. Het is fijn als je iemand meeneemt die ook wil leren masseren. Je zult zélf op deze avonden masseren en als “massage-oefen-object” worden gebruikt, er zal dus – voorzichtig- op stukjes van jouw lijf worden gemasseerd.
Meld je aan via aanmelden@inloophuiscarma.nl