HomeNieuws(Voet) reflexzonemassage

(Voet) reflexzonemassage

20 juni 2019

Reflexzonetherapie, is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten tijdens en na kanker. Door de reflexzones op de voeten of handen te masseren kan je via die zones het hele lichaam bereiken. Het uitganspunt is het zelfhelend vermogen activeren, het bereiken van een natuurlijk evenwicht in het gehele lichaam en ondersteunen van de natuurlijke processen.
De massage werkt ontspannend en stress verlagend, je lijf kan even tot rust komen en dit zijn de basisvoorwaarden voor het lichaam om zich te kunnen herstellen.

De invloed van de behandeling is gericht op het afvoeren van afvalstoffen, reduceren van stress, het verbeteren van het slapen, verminderen van vermoeidheid en een vol hoofd, verminderen van misselijkheid en om pijn te verlichten.

Je kunt je aanmelden voor een kennismakingsmassages van 25 minuten per persoon op vrijdag 13 september a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur. De massage wordt gegeven door een therapeut aangesloten bij V.N.R.T, Vereniging voor Nederlandse Reflexzonetherapeuten.

Eigen bijdrage  is € 5,00. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@inloophuiscarma.nl