Home » Young Carma Kanjers 6 t/m 10 jaar

Welkom_Diddl

Young CarmaMiniatuurvoorbeeld
Zaterdag 25 november was er weer een super leuke activiteit georganiseerd door Young Carma. Wij waren te gast bij bakkerij Dreams of Magnolia van patissier Hidde de Barabander bekend van 24 Kitchen en Masterchef. Er is die middag heel hard gewerkt om een lekkere en mooie taart te maken. Het resultaat mocht er zijn, de taarten waren allemaal anders en stuk voor stuk prachtig! Iedereen ging heel blij en tevreden met de eigen ontworpen taart naar huis. De een om weg te geven, de ander om er thuis van te genieten!

Bakker Hidde, namens Young Carma nogmaals bedankt, het was super!

 


Kanjermiddag bij Inloophuis Carma

Voor kinderen die in aanraking zijn gekomen met kanker is het heel fijn om met andere kinderen samen te zijn, die hetzelfde hebben ervaren. Het kan zijn dat de kinderen zelf ziek zijn (geweest),  een familielid hebben die ziek is (geweest) of een vriendje of vriendinnetje die hiermee te maken heeft (gehad).
Om die reden is er een Kanjermiddag bij Inloophuis Carma. De kinderen die een ervaring hebben met kanker, op welke wijze dan ook, zijn voor ons allemaal kanjers!

Deze middagen komen kinderen bij elkaar, in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar, om samen een gezellige, ontspannen activiteit te doen.
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het fijn is als je niet alleen hoeft te komen, maar gezellig een vriendje of vriendinnetje mee kan nemen.  Dat mag!

 De middag vindt plaats in het Carmahuis, dijkweg 21 Naaldwijk.
De kinderen kunnen om  14:00 uur worden gebracht en om 16:00 uur weer worden opgehaald. We gaan deze middag o.a. iets leuks en nuttigs met elkaar doen.

Er zijn géén kosten verbonden aan de kanjermiddag.

Wil je weten wanneer de kanjermidag is? Kijk dan even op de activiteiten pagina.

Kom jij ook? Stuur even een mailtje naar info@inloophuiscarma.nl zodat wij weten dat je erbij bent!