Home » (vrijwilliger) Vacatures

 November 2017Gastvrouw/gastheer worden bij Inloophuis CarmaAltijd iets willen betekenen voor een ander? Heeft u een  luisterend oor? Dan bent u bij Inloophuis Carma aan het goede adres.Werkzaamheden:

Het ontvangen van de gasten die een bezoek brengen aan het inloophuis. Een luisterend oor is het belangrijkste wat u onze gasten kan geven, want de gasten staan centraal in het inloophuis.

Ook uw specifieke kennis en ervaring willen wij graag gebruiken, zoals bv. het leiden van bij u passende workshops of administratieve ondersteuning van onze coördinator.

Werktijden:

Eens in de 14 dagen een dagdeel beschikbaar zijn voor het inloophuis is prettig. Daarnaast is er een overleg 1 x per kwartaal.

Locatie/plaats:

Inloophuis Carma, Dijkweg 21 te Naaldwijk 

Bijzonderheden:

Elke gastvrouw/-heer, wordt een basiscursus aangeboden. De cursus duurt vijf dagdelen. 

Info over organisatie:

Inloophuis Carma is dé ontmoetingsplek in Westland voor mensen met kanker en hun naasten. Een inloophuis is een open huis voor volwassenen – zowel mannen als vrouwen – en kinderen die kanker hebben of kanker hebben gehad en ook voor hun naasten en nabestaanden. Een plek waar je terecht kunt en waar je altijd gastvrij onthaald wordt.

Profiel gastheer/ gastvrouw

—————————————————————————————————————————————————————–