Home » Varend Corso Westland

Inloophuis Carma heeft meegevaren met Varend Corso Westland!beeldschoon-2016-(3)c

Inloophuis Carma heeft mee gevaren met het Varend Corso Westland!
Op 5, 6 en 7 augustus vond het 19e Varend Corso Westland plaats.
Nieuw dit jaar was, dat de ‘Stichting Vrienden van het Varend Corso’ het mogelijk heeft gemaakt om goede doelen deel te laten nemen aan dit jaarlijks evenement en waren hiervoor 3 boten met arrangeur(s) beschikbaar gesteld. Ook Inloophuis Carma heeft ‘Beeldschoon’ meegevaren en deelde boot nummer 23 met Inloophuis Debora. Op zondag 7 augustus voer het Corso door Delft en Inloophuis Debora is in Delft gevestigd.

Onze arrangeur Renate Rog had er met ‘De toekomstige vlinder’ een beeldschone boot van gemaakt. Vlinders zijn niet alleen het symbool van verliefdheid en de zomer, maar ook van de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven.
Carma was heel blij om tijdens het corso met deze vlinders de regionale naamsbekendheid van het inloophuis te vergroten.
De twee andere ‘goede doelen boten’ waren van Vitis Welzijn (boot 22) en Stichting Op-Nieuw (boot 24).

Op het vertrekpunt, de rustplaatsen en het eindpunt van het Varend Corso stonden dit Corsoweekend vrijwilligers van Inloophuis Carma om voorbijgangers te informeren over wat er allemaal in het inloophuis gebeurt. Al met al was het een fantastisch weekend en hebben 550.000 mensen genoten van dit beeldschone evenement!

  IMG_8572           IMG_8504          IMG_8529