Home » Vrienden van Inloophuis Carma

Inloophuis Carma is een open huis voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en voor hun naasten en nabestaanden. Carma is er voor volwassenen, jongeren en kinderen en biedt een fijne plek waar men terecht kan voor informatie, ontspanning en een luisterend oor.
De afgelopen jaren is gebleken dat Inloophuis Carma voorziet in een steeds groeiende behoefte. Carma wil ook in de toekomst de ongedwongen plek kunnen blijven. Daarom richten wij ons tot u.

Image3

Word lid van de Vrienden van Inloophuis Carma!

Carma is volledig afhankelijk van giften, donaties en sponsoren. Om Carma haar goede werk te kunnen laten voortzetten is geld nodig. U kunt daarbij uw bijdrage leveren door lid te worden van de Vrienden van Inloophuis Carma.
Met een jaarlijkse bijdrage naar keuze draagt u bij aan Inloophuis Carma, wordt u vermeld op onze ‘Vrienden van Inloophuis Carma-lijst’ (of niet indien u dit niet wenst), houden wij u op de hoogte van al onze activiteiten, zullen wij u regelmatig uitnodigen voor een samenzijn en u informeren over het wel en wee van Carma.
U kunt lid worden door het invullen van het aanmeldingsformulier. U krijgt dan jaarlijks van ons een uitnodiging voor het overmaken van uw bijdrage.
Ter informatie melden wij nog dat Inloophuis Carma de ANBI-status heeft.
Wilt u op een andere manier bijdragen, dan verzoeken wij u dit te melden via info@inloophuiscarma.nl
Inloophuis Carma en al haar bezoekers danken u op voorhand voor het tot u nemen van deze informatie en hopen u spoedig als lid van de Vrienden van Inloophuis Carma te mogen begroeten!

U kunt zich als lid van de Club van Honderd aanmelden door onderstaand formulier te downloaden en na het invullen ervan als bijlage te sturen naar info@inloophuiscarma.nl of het te printen en ingevuld per post te versturen naar Inloophuis Carma, Dijkweg 21,2671 GA  Naaldwijk.

2016 Aanmeldingsformulier Vrienden van Inloophuis Carma