Home » Nieuws » Opening nieuw pand Inloophuis Carma

Veel belangstelling voor nieuw pand Inloophuis Carma.
Op zaterdag 10 juni is het nieuwe pand van Inloophuis Carma aan de Dijkweg 21 in Naaldwijk officieel geopend. Na de onthulling van het naambord door mevrouw Anne van Tuijl-Huberts kon iedereen een kijkje nemen in het sfeervol ingerichte pand. Ruim 200 belangstellenden maakten in de loop van de dag gebruik van die mogelijkheid.
Carma is dé ontmoetingsplaats in Westland voor volwassenen – zowel mannen als vrouwen – en kinderen die kanker hebben of hebben gehad en ook voor hun naasten en nabestaanden.
Bij inloophuis Carma is iedereen welkom voor een praatje, een luisterend oor, lotgenotencontact en voorlichting. Daarnaast is het mogelijk om actief deel te nemen aan bijvoorbeeld thema-avonden, workshops, yoga of zingen in het Carma Koor.
Het nieuwe pand biedt ook huisvesting aan de vrijwilligers van TerminuZ, de organisatie voor palliatieve thuiszorg.