Home » slider » Vrienden van Inloophuis Carma

Tijdens de SamenLoop voor Hoop Westland in 2015 werd de ‘Club van Honderd’ gelanceerd, met de vraag aan u om jaarlijks een bijdrage van € 100 aan Carma over te maken, zodat Inloophuis Carma haar werk voort kan zetten. In dit eerste lustrumjaar heeft Carma gemeend om de ‘Club van Honderd’ te veranderen in ‘Vrienden van Inloophuis Carma’. Het betreft niet alleen een naamsverandering, het betekent ook dat u zelf kan bepalen welk bedrag u over wilt maken naar Inloophuis Carma. Voor uitgebreidere informatie klik hier en aanmelden als vriend van Inloophuis Carma vindt u hier 2016 Aanmeldingsformulier Vrienden van Inloophuis Carma
Word lid van de Vrienden van Inloophuis Carma!
Carma is volledig afhankelijk van giften, donaties en sponsoren. Om Carma haar goede werk te kunnen laten voortzetten is geld nodig. U kunt daarbij uw bijdrage leveren door lid te worden van de Vrienden van Inloophuis Carma.
Met een jaarlijkse bijdrage naar keuze draagt u bij aan Inloophuis Carma