Home » Nieuws » Westland Ontmoet: feestelijke opening expositie

De feestelijke opening vindt plaats op 22 september en de expositie duurt t/m 23 november. Op deze expositie ziet u diverse kunstwerken uit de immuno-art collectie van Florry Vyth-Dreese. Zij is 35 jaar werkzaam geweest als bioloog/immunoloog op het Nederlands Kanker Instituut, waarna zij dit kunst- en goede doelenproject heeft opgezet. Immuno-art is gebaseerd op microscopische foto’s uit haar onderzoek naar de afweer in zeer diverse weefsels. De expositie wordt op 22 september om 10.30 uur geopend met een lezing door Florry Vyth-Dreese. In haar voordracht laat Florry de kleurrijke microwereld van de afweercellen zien en vertelt zij over hoe immuuntherapie de afweer van de patiënt kan helpen om de eigen kankercellen te lijf te gaan. De immuno-art collectie is tot vrijdag 23 november te bewonderen in Inloophuis Carma. Iedereen is van harte welkom!