Home » slider » Een warm welkom

Het Westlandse inloophuis Carma is meer dan alleen een ontmoetingsplek. Als je kanker krijgt verandert je wereld, verandert je toekomstbeeld.De ziekte heeft invloed op je functioneren, je positie op je werk en in je gezin en familie. Er wordt anders naar je gekeken, of je dat nu wil of niet. Een periode van behandelingen komt als een orkaan over je heen en neemt je volledig in beslag. Daarna volgt vaak een periode van onzekerheid, waarin angst en de wil het gewone leven weer op te pakken elkaar afwisselen. In deze periode moet je vaak wel gewoon door functioneren en flink zijn. Hierdoor komt een kankerpatiënt te weinig aan zichzelf toe.

Inloophuis Carma wil daarom voor hen, maar ook voor hun naasten een plek bieden voor ontmoeting, voor een persoonlijk gesprek en voor deskundige antwoorden op allerlei vragen rond kanker. Het inloophuis wil hiermee een veilige haven zijn voor Westlanders die te maken hebben met kanker.